Ronnie Flex wil vijf kinderen

Ronnie Flex weet nu al zeker dat hij later een baby wil. "Dat wil ik zelfs nog liever dan rappen", vertelt hij aan het A...

Lees ook

Ronnie Flex weet nu al zeker dat hij later een baby wil. “Dat wil ik zelfs nog liever dan rappen”, vertelt hij aan het AD.

Grote familie

Hoewel de Drank & Drugs rapper nu van hot naar her vliegt en zich vooral in het uitgaansleven bevind, droomt hij over een grote familie met zijn vriendin. Wat dat is het enige wat hem écht gelukkig zal maken: “Zeker, broer. 100 procent.”

Maar niet één, twee of drie kleintjes. Nee, hij gaat meteen voor vijf koters. “Vier van mezelf en eentje geadopteerd. Met adopteren red je een leven. En je ziet twee mensen die niet aan elkaar verwant zijn toch opgroeien als broer en zus. Dat is toch mooi?”

De ware

Hij is, op een paar break-ups na, al zeven jaar samen met zijn vriendin. Maar weet wel zeker dat zij de ware is. “Ik heb weleens verkeerde dingen gedaan. Chickies, hè. Het is toen een maand uit geweest. Ook weleens langer. Maar mijn vriendin blijft diegene die ook in mij geloofde toen ik nog niemand was. Dat is echt oprecht. De rest is alleen maar lust.”

Dus wie weet huppelt de eerste kleine Ronnie binnenkort al rond!

Lees ook: Ronnie Flex emotioneel na bier-aanval

Bron: Nu.nl, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook