Zien: Christina Curry gaat uit de kleren

Christina Curry is overduidelijk niet vies van een beetje naakt! De dochter van Patricia Paay en Adam Curry ging eerder...

Lees ook

Christina Curry is overduidelijk niet vies van een beetje naakt! De dochter van Patricia Paay en Adam Curry ging eerder al een keer volledig uit de kleren en liet ook al eens zonder schaamte zien wat ze met haar billen kan. Enne, ook dit keer liet ze de kans om met haar lichaam te pronken niet aan zich voorbij gaan!

Topless

Op het beeld poseert Christina topless en zijn haar tepel enkel een beetje bedekt met witte stippen. Het beeld werd eerder geschoten voor i-D Magazine, waarvoor ze destijds ook een interview deed. Daarin vertelde ze onder andere openhartig over haar break-up met Ryanne. “Ik heb wel gedate met een meisje zes maanden, maar ik reken dat niet echt als iets serieus zoals met Ryanne. Dat duurde twee jaar, en we woonden samen. Ik ben nu een jaar soort van alleen, want dat meisje met wie ik gedatet heb zag ik ook niet zoveel.”

“Zij woonde in Arnhem. Ik zag haar misschien een keer in de week, niet vaak. Ze was druk met school, ze is twintig, ze zit in een totaal andere periode van het leven. Ik deed laatst nog een shoot met haar, en toen besefte ik weer: we hebben weinig gespreksstof, maar bij sommige mensen is dat ook niet nodig. Dan klikt het gewoon. Maar het was het niet met haar”, aldus Christina.

Benieuwd naar de foto? Bekijk ‘m hieronder:

Lees ook: ‘Christina Curry drinkt te veel’

Bron: i-D Magazine, Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook