Channing Tatum showt eindelijk zijn dochter

Op 31 mei 2013 werden Channing Tatum en Jenna Dewan de gelukkige ouders van dochter Everly. In haar 3-jarige bestaan heb...

Lees ook

Op 31 mei 2013 werden Channing Tatum en Jenna Dewan de gelukkige ouders van dochter Everly. In haar 3-jarige bestaan hebben haar ouders echter zelden tot nooit een foto van haar gedeeld. Tot nu, want er zijn eindelijk beelden van het meisje opgedoken!

Snapchat

Op Snapchat deelde Jenna een foto van haar kleine spruit. Het is geen hele duidelijke foto, maar het is een foto! De beelden zijn gemaakt op de babyshower van vrienden van Channing en Jenna. Bekijk de foto’s hier en hier.

Er is meer

Dat was nog niet alles, want ter gelegenheid van Vaderdag afgelopen zondag, deelde Jenna ook nog een kiekje op Instagram van haar man en dochter. Die foto zie je hieronder. Everly werd op 31 mei 2013 geboren in Londen. De acteur kondigde in december 2012 aan dat Jenna, bekend van de tv-serie American Horror Story, in verwachting was. De twee leerden elkaar kennen op de set van Step Up in 2006 en trouwden in juli 2009.

Lees ook: Channing Tatum, wát is er met je haar gebeurd?!

Bron: Perez Hilton, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook