Relatie Sylvia Geersen niet voorbij

Tot kort geleden was Sylvia Geersen tot over haar oren verliefd op haar vlam Rogelio Castro Martinez. Het mode...

Lees ook

Tot kort geleden was Sylvia Geersen tot over haar oren verliefd op haar vlam Rogelio Castro Martinez. Het model stapte na tien dagen in het huwelijksbootje met haar lover en binnen een jaar wilde ze naar het zonnige Mexico verhuizen om voor altijd bij hem te zijn. Kort daarna bekeerde ze zich ook tot het Christendom voor haar geliefde. De intense liefde leek, als we de media mochten geloven, gisteren tot een einde gekomen te zijn, maar haar liefje heeft nu het tegendeel bewezen!

Wat vooraf ging

Op Instagram plaatste Sylvia gisteren een foto van zichzelf met de tekst: “I live to love, i love to live… #newlifebegins #memyselfandi #newstart”. De media dachten dat ze hiermee doelde op een breuk tussen haar en Rogelio, want ze heeft haar eigen achternaam weer aangenomen, en ook heeft ze al een tijdje geen foto meer van haar geliefde gedeeld. Een zwangerschap was ook uitgesloten, want dat ontkende ze onder haar foto. Heeft ze dan misschien een nieuw levensmotto, en wil ze meer voor haar nieuwe ik gaan zorgen? Dat laatste lijkt inderdaad het meest waarschijnlijke, want Rogelio heeft op Instagram nu het tegendeel van een breuk bewezen.

Echte liefde

Sylvia’s man, Rogelio, heeft zojuist een foto van het stel geplaatst met de tekst: “MY LIFE PARTNER, MY HEART, MY WIFE”. De liefde is dus nog duidelijk niet over! Bekijk de foto hieronder.

Lees ook: Commentaar op foto Sylvia Geersen na grapje

Bron: Instagram, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook