Sunnery James openhartig over zijn relatieproblemen met Doutzen Kroes

Al tijden gaan er geruchten dat er iets niet helemaal pluis is in de relatie van Sunnery James en Doutzen Kroes. Sunnery...

Lees ook

Al tijden gaan er geruchten dat er iets niet helemaal pluis is in de relatie van Sunnery James en Doutzen Kroes. Sunnery kan hier alleen maar om lachen, en bewijst het tegendeel.

Eerlijkheid

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat de twee gescheiden levens zouden leiden. Sunnery was er klaar mee, en maakt nu voor eens en voor altijd korte metten met de roddels. Aan Shownieuws vertelt hij: “We zaten samen aan de wijn toen we het lazen.” Op de foto keek zijn vrouw Doutzen hem nogal boos aan. “Ik liet gewoon een hele harde scheet en toen was ze boos”, grapte hij. “Nee, weet ik veel waar we het over hadden, over van alles en nog wat”, zegt de dj.

Wat er vooraf ging

Eerder al werden er geruchten verspreid dat Sunnery vreemd zou zijn gegaan met een Oostenrijkse studente. Aan al die media-aandacht moest hij wel even wennen. “In het begin is het natuurlijk confronterend, je bent niet echt gewend dat mensen op die manier over je privéleven schrijven.” Volgens Sunnery is er dus niks aan de hand. Het stel trouwde in 2010, en is nog steeds erg gelukkig met elkaar en hun twee kindjes. “Het is hartstikke mooi, de mooiste tijd van ons leven nu met twee kindjes. Het gaat gigantisch snel, ongelooflijk. Als je drie dagen van huis bent en je komt terug, dan kan die kleine alweer een nieuw kunstje.”

Lees ook: Sunnery James, wát is er met je kapsel gebeurd!?

Bron: Telegraaf, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook