Doutzen: ‘Ik voel me schuldig dat ik meisjes onzeker maak’

In de modellenwereld draait het vooral om glitter, glamour en vooral heel veel make-up. Daar weet Doutzen Kroes natuurli...

Lees ook

In de modellenwereld draait het vooral om glitter, glamour en vooral heel veel make-up. Daar weet Doutzen Kroes natuurlijk alles van. Neerlands trots wordt door menig man én vrouw geprezen om haar looks, maar daar blijft het 31-jarige model ontzettend nuchter over. Ze voelt zich zelfs schuldig dat haar vak jonge meisjes onzeker maakt, zo vertelt ze in een nieuw interview met Beau Monde.

Schuldig

“Soms voel ik me schuldig dat ik een vak heb dat sommige meisjes onzeker maakt”, zegt ze. “Maar wat je aan mooie plaatjes van me ziet, weerspiegelt niet altijd het ware leven. Ik zeg altijd dat ik helemaal niet op mijn foto’s lijk. Slecht belicht, zonder hulp voor mijn haar en make-up, stelt het allemaal niet zoveel voor. Aan de andere kant weet ik ook wat gezond eten en flink trainen voor je kunnen doen. Het beste uit jezelf halen, dat kan volgens mij iedereen. Maar vergelijk je niet met mij. Dit is mijn werk, in moet er zo uit zien”, aldus Doutzen. De Friezin deelt dan ook vaak pure, make-uploze foto’s op Instagram, omdat ze niet bang is om haar true self te tonen aan de wereld.

Lees ook: Sunnery James openhartig over zijn relatieproblemen met Doutzen Kroes

Beeld: ANP, Bron: Beau Monde

Laatste nieuws

Zie ook