Zien: Sunnery James lijkt op throwbackkiekje preciés op zijn dochter

Voor zijn verjaardag deelde de dj een kiekje uit de oude doos.

Hiep, hiep, hoera! Sunnery James mag vandaag maar liefst veertig kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelde hij een paar te snoezige kiekjes uit de oude doos. Enne, we moeten zeggen dat dochter Myllena Mae wel héél erg op een jonge Sunnery lijkt.

Veertig

Sunnery James en wifey Doutzen Kroes lijken geen jaar ouder te worden, maar toch heeft de dj vandaag de veertig aangetikt. Ter ere van zijn veertigste verjaardag deelde hij enkele throwbackkiekjes. “Hello 40“, schrijft Sunnery bij de aandoenlijke foto's.

Niet alleen valt op dat Sunnery altijd al goede looks heeft gehad, ook lijkt hij met zijn grote, donkere kijkers en krullend haar als twee druppels water op zijn dochter Myllena. Wij zijn niet de enige die dat opviel. Zo reageert Jim Bakkum onder de foto's met: “Wow man, zie je dochter! Gefeliciteerd, geniet van jouw dag!”

Gezin

Sunnery en Doutzen zijn al meer dan tien jaar getrouwd en zijn nog altijd dolgelukkig met elkaar. Normaal vlogen ze de hele wereld over – Sunnery voor optredens, Doutzen voor modellenwerk – maar tijdens de coronacrisis zagen ze elkaar meer dan ooit. “Ik moet zeggen dat het voor onze relatie misschien wel het beste ooit is geweest”, vertelde de dj eerder aan Kaj Gorgels in de podcast Effe Relativeren. Niet dat we een slechte relatie hadden, maar opeens ben je samen en besef je hoe leuk je het samen hebt. Misschien ook omdat we het jarenlang niet gehad hebben, maar we genieten echt van thuis zijn.”

“We hebben leuke gesprekken, schaken met elkaar, drinken wijntjes… Maar ook diepe gesprekken waarin we dingen spiritueel onderzoeken. Het kwam heel erg naar elkaar toe. We vinden elkaar steeds meer”, zei hij. “Ik denk dat deze periode voor ons heel belangrijk is geweest. Om nog dieper de relatie in te gaan.” Awh!

Niet alleen heeft Sunnery meer tijd doorgebracht met zijn vrouw, maar ook met zijn twee kinderen. Enne, op deze foto's heeft hij vooral wel wat weg van zijn dochter. Zie jij de gelijkenissen?

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws