Loiza Lamers is Grazia’s Fashion Week Amsterdam reporter!

Modeliefhebbers, opgelet! Het Amsterdamse modespektakel is weer losgebarsten. De hoofdstad staat vanaf deze week in het...

Lees ook

Modeliefhebbers, opgelet! Het Amsterdamse modespektakel is weer losgebarsten. De hoofdstad staat vanaf deze week in het teken van de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam.

Fashion week report

Op donderdag 7 juli 2016 starten de catwalk shows waarbij nieuwe en gevestigde modeontwerpers hun nieuwe collecties presenteren. Van Tony Cohen en Spijkers en Spijkers tot Monique Collignon en Tess van Zalinge.

Geen front row plekje bemachtigd? Niet getreurd, Grazia is overal bij en geeft je elke dag de highlights. Niemand minder dan model en winnares van Hollands Next Top Model Loiza Lamers is dit seizoen Grazia’s Fashion Week Reporter. Zij geeft je een kijkje backstage, stelt bezoekers en ontwerpers het hemd van het lijf en neemt je front row mee tijdens de shows.

Loiza Lamers @ MBFWA

Met het winnen van Hollands Next Top Model was de 21-jarige Loiza Lamers het eerste transgender model wereldwijd dat de hoofdprijs pakte. Zelf loopt ze dit seizoen mee met de show van Monique Collignon, waar we haar van begin tot eind zullen volgen.

Houd onze Snapchat @Grazia_NL, Instagram én YouTube-kanaal goed in de gaten om niets te missen!

Beeld: Ray Depatti

Laatste nieuws

Zie ook