Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vrouw ondergaat transformatie nadat ze vast zat in een waterglijbaan

Grote porties, ongezonde maaltijden en een verslaving aan videogames hadden het lichaam van Christian Hill flink verande...

Vrouw ondergaat transformatie nadat ze vast zat in een waterglijbaan

Grote porties, ongezonde maaltijden en een verslaving aan videogames hadden het lichaam van Christian Hill flink veranderd en op een gegeven moment tikte haar weegschaal maar liefst 169 kilo aan. Ze was niet blij met haar lichaam, maar overgaan tot actie deed ze niet. Tot ze publiekelijk werd vernederd...

Publieke vernedering

Tijdens een vakantie op de Bamaha's bezocht ze een waterpark en kwam ze vast te zitten in één van de waterglijbanen... "Vijf strandwachten moesten me te hulp schieten. Het duurde enkele uren en het was zo vernederend", vertelt de 34-jarige vrouw uit Orlando. Daarnaast werd ze ook nog eens geweigerd bij een achtbaan, omdat ze te zwaar was. "Ik was te zwaar voor de meeste ritjes, zelfs voor de zitplaatsen voor zwaarlijvige mensen en dat maakte mij kapot." Dat was dan ook het moment dat ze besloot om haar leven volledig om te gooien.

Afvallen en weer aankomen

Christian onderging een maagverkleining, waarbij maar liefst 80% van haar maag verwijderd werd. Binnen een tijdsbestek van negen maanden ging ze van 169 kilo naar 95 kilo, maar ondanks de grote verandering voelde ze zich nog steeds erg onzeker. "Ik had zoveel moeite gedaan om gewicht te verliezen, maar ik zag er nog steeds slecht uit. Het was vreselijk en ik voelde me erg down", aldus de vrouw. Door die depressie kwam ze uiteindelijk weer flink wat kilo's aan. Uiteindelijk besloot ze zichzelf in te schrijven voor een paar paaldans-lessen. "Ik ben altijd gek geweest op dansen, maar mijn vet maakte alles erg ongemakkelijk. Op de eerste dag voelde ik mij erg onzeker omdat ik het zwaarste meisje in de ruimte was. Maar iedereen was erg gastvrij, het was super."

Transformatie

Door het vinden van haar passie en het volgen van haar dieet, verloor ze uiteindelijk weer 70 kilo. Daarnaast onderging ze een operatie om 6 kilo aan overtollige huid te laten verwijderen en maakte ze haar transformatie af met een tummy tuck en een Brazilian butt lift.

Benieuwd hoe ze er nu uitziet? Bekijk dan de onderstaande beelden:

Lees ook: Meisje enorm veel afgevallen en maakt bijzondere timelapse video

Bron: Daily Mail, Beeld: YouTube