doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Lauren Conrad onthult het échte verhaal achter de bekende traan

Kun jij ook niet wachten op de nieuwe afleveringen van The Hills? Dan ben je zeker niet alleen. Afgelopen woensdag dook...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Lauren Conrad onthult het échte verhaal achter de bekende traan

Kun jij ook niet wachten op de nieuwe afleveringen van The Hills? Dan ben je zeker niet alleen. Afgelopen woensdag dook de trailer van de The Hills 10-year anniversary special op en de realitysterren hebben ons veel beloofd. Zo vertelde Lauren Conrad dat er een aantal nooit vertoonde beelden en feiten over de serie komen. Toch kon ze niet wachten om er alvast eentje te onthullen, want: hoe zit het nou met die bekende traan tijdens haar gesprek met Audrina Patridge?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Bewerkt

De zwarte traan is inmiddels een veelgebruikt gifje geworden. Lauren laat weten dat de producenten het moment hebben bewerkt. "Ze hebben het vertraagd om het moment een dramatisch effect te geven", vertelt ze aan Us Magazine.

Dat niet altijd alles helemaal vanzelf gaat, wordt in de trailer van de nieuwe show wel duidelijk. Zo vertelt Lauren: "Ik wil niet zeggen dat het gedwongen was, maar het was zeker weten aangespoord. Want meestal als je ruzie hebt met vrienden neem je je telefoon een paar weken niet op. Maar wanneer je twee dagen later een scène met ze moet doen, moet je er toch over praten met elkaar."

Make-up

Altijd gedacht dat het uitgelopen mascara was? Dan heb je het volgens de realityster mis. "Ik denk niet dat het mascara was. Ik denk dat het de eyeliner was die uitliep. Ik draag nog altijd dezelfde mascara en die loopt nooit uit."

Lees ook: 10 jaar The Hills: Toen & Nu

via GIPHY

Bron: Us Magazine, Beeld: Getty

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');