Sylvie Meis vindt opnieuw liefdesgeluk

Het liefdesgeluk lacht Sylvie Meis weer toe. De blondine verscheen maandag voor het eerst met haar nieuwe vlam op het Sp...

Het liefdesgeluk lacht Sylvie Meis weer toe. De blondine verscheen maandag voor het eerst met haar nieuwe vlam op het Spaanse eiland Mallorca.

In love

Op foto’s in handen van InTouch is Sylvie te zien met een 35-jarige Libanese zakenman wiens naam vooralsnog onbekend is. De twee zijn geen onbekenden van elkaar, want ze delen, naar verluidt, sinds december 2015 lief en leed. Volgens InTouch viert het stel, samen met Damián, al ruim een week vakantie in een grote villa op het Spaanse eiland. De 10-jarige en Sylvie’s nieuwe lief zouden het ook erg goed met elkaar kunnen vinden. Bekijk ***HIER*** de foto.

Single and ready to mingle?

Sylvie heeft na de scheiding met Rafael van der Vaart kortstondige relaties gehad met zakenman Samuel Deutsch, nachtclubeigenaar Maurice ‘Momo’ Mobetie, maar werd ook gelinkt aan de Spaanse edelman Luis Medina Y Abascal en de Duitse voetballer Sami Khedira. Verder werd ze meerdere malen met onbekende mannen gespot. Onlangs werd ze op het vliegveld nog hand in hand gezien met een vermeende nieuwe vlam. Het moge duidelijk zijn dat Sylvie in ieder geval geen gebrek heeft aan aandacht.

Update

Duitse krant Bild heeft de identiteit van de mysterieuze man ontdekt. Het gaat om de steenrijke zakenman Charbel Aouad Scheffelt. Volgens de krant daten ze al een jaar met elkaar.

Bron: Shownieuws, InTouch, Beeld: ANP

Laatste nieuws