Eerste campagnebeelden van Doutzen Kroes voor Hunkemöller

Na lang speculeren werd vandaag bekendgemaakt dat niemand minder dan Doutzen Kroes het stokje van Sylvie Meis ...

Lees ook

Na lang speculeren werd vandaag bekendgemaakt dat niemand minder dan Doutzen Kroes het stokje van Sylvie Meis heeft overgenomen als brand ambassador van Hunkemöller. Zie hier… De eerste prachtige campagebeelden.

Doutzen Stories

Het internationale topmodel en voormalig Victoria’s Secret Angel zal vanaf nu haar eigen collecties voor Hunkemöller ontwerpen en schitteren in de campagnes van het lingeriemerk.

Haar collecties krijgen de naam Doutzen Stories. Iedere collectie komen we meer over het topmodel te weten, van haar favo lingerie en zwemkleding tot haar voorkeuren voor sporty items.

Campagne

De eerste campagnebeelden werden geschoten in het mooie Rome. Je ziet de highlights van de eerste collectie bestaande uit onder anderen lingeriesets, body’s, een bralette met highwaist slip, een sexy jumpsuit, een mooie onderjurk en een verleidelijke kimono.

De lingeriecollectie is online verkrijgbaar vanaf 27 oktober 2016 en in de winkels vanaf 31 oktober 2016. Tot die tijd kunnen fans hier alvast een kijkje nemen en hun verlanglijstje samenstellen.

Beeld: Hunkemöller

Laatste nieuws

Zie ook