Michael van der Plas haalt uit naar Gordon

De achtste realityserie, 'Samantha En Michael: Enkeltje Torremolinos', van Samantha "Barbie" van der Plas en manlie...

Lees ook

De achtste realityserie, ‘Samantha En Michael: Enkeltje Torremolinos’, van Samantha “Barbie” van der Plas en manlief Michael ging deze week van start. Maar niet iedereen is fan van de realitysterren; Gordon had namelijk het een en ander te zeggen over Barbie. En dat pikt Michael niet.

Ongeloof

“Ik zit met ongeloof naar de promo te kijken van Barbie (Samantha) en haar man Michael. De arts die hier voor verantwoordelijk is dient onmiddellijk uit zijn functie te worden gezet”, schreef Gordon op Facebook. Die reactie liet Samantha niet aan zich voorbij gaan.

“Tja. Ook Gordon heb een mening over ons uiterlijk. En tja… het maak mij niet uit. Je hóef mij (en Michael) niet leuk of mooi te vinde. En misschien had je harde woorden terug verwacht Gordon maar helaas ik vind jou shows wel leuk en je ben geen lelijke vent om te zien. Ben ook naar de Toppers geweest en vond het geweldig. Je inzet voor de eenzaamheid van de ouderen is heel bijzonder, jij en Geer make er een feestje van. Nou.. tot ziens dan maar schat. Bij Hotter than my daughter’ zal het wel worde 🙂 XXX Samantha”, aldus de blondine.

Michael slaat terug

Michael blijft niet zo lief als Barbie en neemt het uiteraard op voor zijn vrouw. “Misschien zit hij een beetje met zichzelf in de knoop, want dat zit hij wel vaker natuurlijk. Een echte relatie kan die man ook niet vinden dus ik heb wel een beetje te doen met Gordon eigenlijk”, zei hij gisteravond in Shownieuws. Ouch!

Bron: Weekend, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook