Man deelt geniale tip om koffer nooit meer kwijt te raken

Eén van de meest stressvolle momenten tijdens je reis is toch echt het wachten op je koffer. Want: is-ie nog helemaal in...

Lees ook

Eén van de meest stressvolle momenten tijdens je reis is toch echt het wachten op je koffer. Want: is-ie nog helemaal in tact, is-ie überhaupt wel meegekomen met de vlucht en gaat niet iemand anders ermee vandoor? Met het laatstgenoemde probleem heeft deze man in ieder geval geen moeite, want tussen de zee van zwart, blauw en rood gekleurde koffers, valt deze wel heel erg op.

Viral

De beste man werd op een onbekend vliegveld gefotografeerd en het waren niet zijn witte sportsokken in sandalen die opzien baarden, maar de trolley die naast hem stond. Op de koffer prijkt de man in kwestie van top tot teen. Het is meteen duidelijk dat hij nooit problemen zal hebben om de juiste koffer van de bagageband te halen na een vlucht. De foto werd op ImGur gedeeld en ging binnen no time viral. “Hij is een nieuwe trend gestart”, “Dit is zo slim”, “Hilarisch. Zo goed gevonden”, “Geen enkele bagagedief met zelfrespect zal die koffer stelen”, klinkt het in de reacties. Bekijk de foto hieronder:

Lees ook: Hét accessoire waar je niet zonder kunt reizen deze zomer

Bron: Time to break, Beeld: iStock, ImGur

Laatste nieuws

Zie ook