Herken jij Sugababe Mutya Buena nog?

Als je de naam 'Sugababes' hoort, gaat er dan een belletje rinkelen? Grote kans van wel, als je een eighties of nin...

Als je de naam ‘Sugababes’ hoort, gaat er dan een belletje rinkelen? Grote kans van wel, als je een eighties of nineties kid bent. De meidengroep, die telkens rouleerde van leden, was hot en happening eind jaren ’90 en begin ’00.

Trio

Het originele trio bestond uit black beauty Keisha, Siobhan met de rode lokken en de pittige Mutya. Laatstgenoemde was nooit bang om wat skin te laten zien ten tijde van haar Sugababes-carrière. Maar, ruim een decennia na het verlaten van de girl group, laat de inmiddels 30-jarige nog altijd graag zien wat ze in huis heeft. Eerder deze week ging Mutya een avondje stappen in Chelsea en wij kunnen je vertellen dat de ogen heus niet alleen gericht waren op haar opvallende lila lipstick. Mutya was namelijk gehuld in een zwart niemendalletje en de Round Round-zangeres pronkte volop met de plaatjes die ze heeft laten vereeuwigen op haar dijen, borst en armen. Bekijk de foto’s **HIER**, **HIER** en **HIER**.

Onzeker

Hoewel ze altijd overkwam als de tough chick van het gezelschap, is Mutya niet altijd zo zelfverzekerd geweest over haar lichaam. In 2010 ging ze onder het mes voor bilimplantaten die haar, naar verluidt, zo’n £5000 hebben gekost. Aan het tijdschrift Heat vertelde ze destijds dat ze geen moment spijt had van haar keuze. “Ik heb het onderzocht, iedereen in de Verenigde Staten en Brazilië heeft ze. Het is niet dat er iets mis met mijn billen was, ik wilde gewoon een verandering. Ik ben graag extreem.” Drie jaar later liet ze haar borsten onder handen nemen. Ze verwijderde haar borstimplantaten waardoor ze van cup 36E naar een 36DD ging. “Ik kan nu eindelijk strakke kleding dragen. Iets wat ik bijna nooit deed omdat ik alleen maar bezorgd was over hoe groot mijn borsten er wel niet uitzagen. Ik heb nu veel meer zelfvertrouwen.”

Solo

In 2005 verliet Mutya, wegens persoonlijke redenen, de groep. Ze verdween ook volledig uit de spotlights tot haar deelname aan Celebrity Big Brother in 2009. In 2013 brachten de oorspronkelijke leden van de Sugababes, onder de naam MKS, nog een nieuw album uit genaamd Back In Business. Maar erg lang waren ze niet in back in business, want daarna hoorden we niks meer van ze. Kort daarna werd bekend dat ze twee openstaande rekeningen, à £20.000 per stuk, bij de Britse Belastingdienst niet kon betalen. Het hooggerechtshof heeft haar dan ook de opdracht gegeven zich officieel failliet te laten verklaren, meldde Daily Mail toentertijd.

Lees ook: De Sugababes toen en nu

De originele samenstelling: Siobhan, Mutya en Keisha

Bron: The Sun, Beeld: Getty

Laatste nieuws