Zien: Temptations Pommeline onherkenbaar op oude foto

Pommeline, is that you?

Temptations Pommeline heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat ze aan zichzelf heeft laat sleutelen. Veel volgers vroegen zich dan ook af hoe Pommeline er vroeger uit zag en dat besloot de realityster aan haar volgers te laten zien. De beauty deelde een oude tienerfoto op Instagram en is geheel onherkenbaar! Pommeline, is that you?

Oude foto

“Maak kennis met de 15-jarige Pommeline”, schrijft ze bij een oude foto van zichzelf in haar Instagram Stories. “Thank God heb ik die frou (Belgisch voor een pony, red.) niet meer, hahaha. En de eyeliners waren vroeger ook in promo, denk ik!” De foto is zo'n twaalf jaar geleden gemaakt. Pommeline is nu 27. Bekijk de foto hieronder.

Ingrepen

Pommeline kreeg eerder dit jaar nog een heleboel kritiek over zich heen omtrent haar uiterlijk. Volgers vonden haar plastische ingrepen namelijk te ver gaan, maar daar wilde de tattoo-artist niks van weten. “Ik vind het mooi, dus als het u niet aanstaat”, reageerde Pommeline daar destijds op.

Het is echter niet de eerste keer dat Pommeline open is over haar cosmetische ingrepen. Zo vertelde ze in een eerder interview met Natur'elle dat ze zelfs spijt heeft van één van haar ingrepen. De realityster had zichzelf namelijk een nieuwe neus aan laten meten, nadat ze een bepaalde filter op haar telefoon had gebruikt. “Ik zag die filter en dacht: zo smal wil ik mijn neus. Ik heb die filter achteraf ook aan de chirurg laten zien. Als die filters niet zouden bestaan, had ik nooit geweten hoe mijn neus er zo smal uit zou zien.”

Bron: Love & Reality | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws