Nina Sanders ontwerpt kledingcollectie voor WE Fashion

Nina Sanders uit Goede Tijden, Slechte Tijden is een modeontwerpster in hart en nieren en ze is dan ook al wekenlang in...

Lees ook

Nina Sanders uit Goede Tijden, Slechte Tijden is een modeontwerpster in hart en nieren en ze is dan ook al wekenlang in de serie bezig met een collectie. Voor welke opdrachtgever ze aan het werk is, bleef voor de fans een groot vraagteken. Maar vandaag is dan eindelijk onthuld dat het om WE Fashion gaat.

Let’s party

Lag haar hart eerst nog bij het ontwerpen van tassen, is ze nu helemaal into het ontwerpen van kleding. Haar droom is dan ook uitgekomen toen ze de kans kreeg om de exclusieve party collectie van modeketen WE Fashion voor vrouwen te ontwerpen.

Prijzen

Omdat het toch een soap is, is het de diepe verwevenheid van fictie en werkelijkheid die het zo uniek maakt. De komende weken zal duidelijk worden hoe dit vorm gaat krijgen. De fans van de populairste soap van Nederland kunnen alles omtrent de ontwerpen van Nina volgen via social media en een speciale GTST Meerdijk-app. En door middel van verschillende spellen kun je ook nog eens leuke WE Fashion prijzen winnen. Yaaayyy!

Laatste nieuws

Zie ook