‘Tweet uit 2009 van Donald Trump’ gaat viral

Het internet explodeert nu Donald Trump de nieuwe president van Amerika is geworden. Zoals verwacht is niet iedereen bli...

Lees ook

Het internet explodeert nu Donald Trump de nieuwe president van Amerika is geworden. Zoals verwacht is niet iedereen blij met de keuze en social media wordt dan ook overladen met berichten. Natuurlijk wordt ook heel zijn social media geschiedenis doorgespit en daar zat volgens het internet een opmerkelijke tweet tussen.

‘Then please shoot me’

Meerdere mensen deelden de tweet op hun Instagram- en Twitterpagina’s. De opmerkelijke tweet luidt dan ook: “Ik hou van Amerika, maar politici maken me ziek. Als ik ooit voor het presidentschap ga, schiet me dan alsjeblieft neer. Laten we hopen dat de socialisten onze wapens dan nog niet hebben afgenomen”.

Nep

Ondanks dat de tweet viral gaat, lijkt het erop dat het een hoax is. Zo begon hij pas in maart 2009 met Twitter en dateert de tweet die nu het internet overgaat uit januari 2009. De de persoon die dit heeft gedaan, is duidelijk geen fan van Donald Trump!

Lees ook: Sterren reageren geschokt op overwinning Trump

Bron: OnSizzle Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook