Wow: Love Islands Rowenna lijkt als twee druppels water op haar moeder

Rowenna dankt haar goede looks duidelijk aan haar moeder.

Dat Love Islands Rowenna een prachtige vrouw is, hoeven we je niet te vertellen. De beauty heeft haar knappe looks echter niet van een vreemde. Op Instagram deelt Rowenna namelijk een video waarin ze als twee druppels water op haar eigen moeder lijkt. Twinning.

Challenge

Eén van de TikTok-challenges die op dit moment viral gaat is een video waarbij je als het ware 'in de toekomst kijkt'. De Islander zit voor een spiegel en moet op de spiegel tikken om vervolgens zichzelf over 28 jaar te zien. Vervolgens zien we – je raadt het niet – de moeder van Rowenna voor de spiegel zitten.

Stiekem moesten we even twee keer kijken, want de twee lijken echt bizar veel op elkaar. “No words needed. Love you mom”, klinkt het in de beschrijving van de video.

Donny en Rowenna

Rowenna vond tijdens haar deelname aan Love Island haar grote liefde Donny. Maarre, hoe zit het nu eigenlijk tussen de twee? Onlangs vroeg Nick Eshuis in een YouTube-video op zijn eigen kanaal de twee het hemd van het lijf.

“Het gaat heel goed”, riep het tweetal in koor. “Ik ben echt heel blij”, ging Rowenna verder. “Je leeft tijdens Love Island zo erg in een bubbel, maar het is heel anders in Nederland. Je wil weten hoe iemand zijn vrienden en familie zijn, dat is gewoon zo belangrijk. Het is echt de basis voor een relatie.” Awh!

Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws