Love Islands Joan over romance met Niek Marijnissen: ‘We krijgen zoveel energie van elkaar’

Met een big smile vertelt Joan over haar kersverse liefde.

Onlangs deelden Joan Pronk en Niek Marijnissen op Instagram dat de twee een koppel zijn. De voormalige Islander en De Bachelorette-deelnemer hebben elkaar helemaal gevonden, zo vertelt Joan in haar nieuwste vlog op YouTube.

Verrassing

Voor veel volgers van Niek en Joan kwam het als een enorme verrassing dat de twee een koppel vormen. En dit kan Joan naar eigen zeggen goed begrijpen. Ze benadrukt in haar vlog dat het voor haar volgers als een verrassing kwam, maar dat de twee in het geheim al veel langer aan het daten waren.

“Ik vind dat het nu tijd is om het te vertellen, omdat het goed gaat en de vonken spatten ervanaf”, begint Joan. De voormalig Islander vertelt vervolgens dat ze elkaar kennen van het programma Like Me I'm Famous en dat de twee vanaf de eerste kennismaking al een enorme klik hebben.

‘Het gaat best snel’

“We kunnen zoveel lachen met elkaar, we liggen continu in een deuk”, vertelt ze met een big smile. “Als ik erover praat word ik er echt heel vrolijk van. Hij is gewoon supergrappig, gezellig en sociaal. We hebben echt een klik en dat is zo belangrijk. Wij krijgen zoveel energie van elkaar, het is echt bizar.”

Ook benadrukt dat Joan het best spannend vindt, omdat deze romance best wel snel tot stand kwam. “Het is ook wel een beetje eng, want het gaat allemaal best wel snel.” Echt official is het nog niet, al vindt Joan dat het niet veel meer scheelt. “Het is nog niet officieel, we zijn nog aan het daten. Maar ik noem het eigenlijk geen daten meer. Het is al vrij serieus en we hebben elkaars familie ook al gezien.” Cute!

Beeld: BrunoPress | Video: YouTube

Laatste nieuws