Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Mila Kunis en Ashton Kutcher maken naam zoontje bekend

Gisteren werd bekend dat Mila en Ashton afgelopen woensdag de trotse ouders werden van een zoon. Het is voor het stel het tweede kindje, want in 2014 kwam hun dochter Wyatt Isabelle ter wereld. Op de website van Ashtons bedrijf A Plus heeft het stel inmiddels een bericht gepubliceerd, waarin ze de naam van hun zoon verklappen: Dimitri. Toch hoeven we volgens hen geen foto van de pasgeboren baby te verwachten. "We willen dat onze kinderen zelf een keuze maken of ze wel of niet een publiek leven willen. Die keuze gaan wij niet voor hen maken". Daarmee maken Mila en Ashton duidelijk hun privacy erg belangrijk te vinden en ze hun kinderen tegen alle gekte van de mediawereld willen beschermen.

Amy Schumer speelt Barbie met ‘imperfecties’

De actrice neemt de rol van de speelgoedpop op zich en zal hiermee de hoofdrol in de gelijknamige film gaan krijgen. Toch gaat het geen normale film over Barbie worden, want volgens Deadline zou de film juist gaan over een ‘andere’ Barbie. Zo zal de actrice een Barbie spelen die leeft in Barbieland, maar wordt weggepest omdat ze niet perfect is. Vervolgens gaat ze op avontuur in de ‘echte’ wereld en komt ze tot de ontdekking dat perfectie van binnen zit. De film zal pas in de zomer van 2018 verschijnen, dus je moet nog even geduld hebben.

Will Smith blaast muziekcarrière nieuw leven in

Hoewel Will Smith alweer een lange tijd meedraait in de filmindustrie, zou hij de muziek nooit zijn vergeten. Gisteren vertelde hij bij de presentatie van zijn nieuwe film Collateral Beauty dat hij wacht op het juiste moment voor een rentree. Zo vertelde hij bijna zestig nooit eerder uitgebrachte liedjes te hebben liggen en is hij nog niet zo lang geleden de studio is ingedoken met Kanye West. “Ik ben met jan en alleman in de studio geweest en zoek mijn weg terug naar de muziekbusiness”. Zal de 48-jarige acteur over een tijdje zijn carrière als acteur weer inruilen voor de muziek?



Een foto die door filmluv is geplaatst op

Bron: RTL Nieuws, Telegraaf Beeld: Instagram, ANP