Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je...

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Meryl Streep krijgt steun van collega's

De speech van de actrice bij de Golden Globes heeft veel teweeg gebracht. De The Devil Wears Prada-actrice kreeg zondagavond een oeuvreprijs uitgereikt, waarna ze het podium op mocht om een speech te geven. Ze greep hierbij de gelegenheid aan om haar zegje te doen over de aankomende president van Amerika. Zo haalde ze zijn imitatie van een gehandicapte journalist aan en noemde ze het “president onwaardig”. Hoewel Donald Trump via Twitter zijn ongenoegen over de actrice uitte, waren veel collega’s van Meryl het volkomen met haar eens. “Ik vond dat ze het heel mooi heeft gezegd. Ik ben het volledig met haar eens”, vertelde zangeres Barbara Streisand. Harry Potter-schrijfster J.K Rowling voegde daar nog aan toe dat het niet alleen een plezier is om kritisch te zijn op Donald Trump, maar het ook ergens als een plicht voelt.

Angelina Jolie en Brad Pitt vechten scheiding achter gesloten deuren uit

Hoewel de twee al sinds september afgelopen jaar in scheiding liggen, lijken de ex-geliefden er nog steeds niet uit te zijn. De verwijten vliegen over en weer en de twee zouden naar verluidt het meest over de voogdij ruziën. Omwille van hun zes kinderen hebben de twee acteurs nu besloten om hun scheiding achter gesloten deuren uit te vechten. “De twee partijen en hun advocaten hebben een overeenkomst getekend om de privacy van hun kinderen te beschermen door alle documenten geheim te houden en de zittingen met de rechter achter gesloten deuren te houden. Beide ouders committeren zich aan het herstel en de hereniging van het gezin”, luidt de verklaring van het voormalige Hollywood-koppel. Op dit moment houdt Angelina de voogdij over hun zes kinderen en mag Brad zijn kinderen alleen met toestemming en onder begeleiding van een therapeut zien.

Justin Bieber scoorde hits dankzij Ed Sheeran

De track Love Yourself werd binnen no time een wereldhit en Justin Bieber wist hiermee een geheel nieuw publiek aan te trekken. Ed Sheeran zit achter de hit en schreef het in eerste instantie voor zijn eigen album. “Ik had het geschreven voor Divide, maar haalde de plaat niet.” Het verraste de roodharige zanger dan ook dat het tieneridool er zo’n grote hit mee scoorde. “Justin deed zijn ding met het lied en bracht het uit op single. Toen ging het van een nummer dat nooit uitgebracht zou worden naar een van de grootste hits van 2016.” Maar het is niet de enige hit waar Justin mee scoorde die afkomstig was van de Engelse zanger. Ook Cold Water bleek tot verbazing van Ed een grote hit te zijn geworden. “Ik herinnerde me dat ik eraan had gewerkt, maar dat het een traag nummer was. Toen ik het hoorde, dacht ik: dat klinkt als iets van mij, o wacht, het is van mij.”

Bron: RTL Nieuws, Telegraaf Beeld: Instagram, Getty