Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Angelina Jolie eet vogelspin

BBC News sprak Angelina in Cambodja over haar nieuwe film First They Killed My Father. Ze demonstreerde ook hoe ze daar insecten, inclusief vogelspin eet. “Deze dieren zijn hier altijd onderdeel van het dieet geweest”, vertelt ze. Ze legt uit dat eerst de giftanden verwijderd moeten worden voordat de vogelspin bereid kan worden. “De smaak is eigenlijk best lekker.” Een schorpioen eet ze minder graag. “Die kauwt een beetje lastig.”

Lindsay Lohan maakt televisie comeback

De actrice gaat het nieuwe programma Nerd produceren én presenteren. “Waar het op neerkomt, is dat ik in elke aflevering iemands social media 24 uur overneem. Ik daag ze daarbij uit om dingen te doen waar ze denken goed in te zijn. Ze kunnen daar geld mee winnen dat naar een goed doel gaat. En het wordt ook grappig.”

Stella McCartney rijdt door na aanrijding

Ai ai ai… De modeontwerpster knalde in Londen achterop een taxi en ging er toen vandoor. De chauffeur begon snel te filmen en achtervolgde haar naar een school. Daar beweerde Stella dat ze lastig werd gevallen door de man. Uiteindelijk noteerde ze toch zijn nummer. Haar woordvoerder laat weten: “Mevrouw McCartney dacht dat de chauffeur een claim kon indienen op basis van haar kentekennummer dat hij had genoteerd. Ze dacht dat ze juist handelde en raakte in paniek toen de chauffeur haar bleef filmen.”

Laatste nieuws

Zie ook