Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Liefje Cristiano Ronaldo reageert op rel

Georgina Rodríguez laat in een Instagram-post weten vierkant achter haar liefje Cristiano Ronaldo te staan in de rel die ontstaan is nadat Kathryn Mayorga de topvoetballer ervan beschuldigde haar verkracht te hebben in 2009. Georgina, die samen met de Portugees in Italië woont, laat weten 'dat ze van hem houdt'. "Jij weet obstakels die op je pad komen altijd om te zetten naar kracht, om aan te tonen hoe goed je bent. Dank je wel dat je ons elke wedstrijd zo laat genieten. Altijd meer en altijd beter. Ik hou van jou Cristiano," aldus Georgina, die te zien is op de tribune van het Juventus-stadion, de club waar Ronaldo speelt.

De stervoetballer ontkende alle aantijgingen eerder dit weekend in een live-video, waarin hij de beschuldigingen omschreef als 'fake news'. "Nee, nee, nee. Ze proberen mijn naam te gebruiken om zelf beroemd te worden. Het hoort erbij, maar ik ben een gelukkig man en alles gaat goed." Het Duitse tijdschrift Der Spiegel bracht het verhaal van de Amerikaanse, die zegt door de vedette verkracht te zijn in Las Vegas in 2009. Ze beweert een bedrag van 325.000 euro van hem te hebben gekregen om het stil te houden, maar zou nu door de #MeToo-beweging toch geïnspireerd zijn geraakt om er een zaak van te maken. De advocaten van Ronaldo noemde de aantijgingen van de vrouw 'schaamteloos illegaal'

Familie maakt zich zorgen om Lindsay Lohan

Familie en vrienden van de actrice vragen zich ernstig af of het allemaal wel goed gaat met de actrice, die afgelopen vrijdagnacht een bizarre Instagram Live-video deelde waarin ze naar eigen zeggen twee Syrische kinderen probeerde te redden van kidnapping. De inmiddels verwijderde video is viral gegaan en zorgde voor veel commotie. Lindsay's dierbaren vrezen dat ze weer aan de drank is en hebben geen zicht meer op haar nu ze niet meer in Amerika woont. Dit meldt Us Weekly.

"Ze heeft een poosje in Dubai gewoond, waar strikte regels gelden wat betreft alcohol. Dat was een mooie cover-up voor haar, temeer omdat paparazzi daar niet welkom zijn. De kans dat ze gesnapt zou worden was dus nihil," aldus een bron. "Haar strandclub op Mykonos gaf haar ook wel wat privacy, al dook er zo nu en dan wel bewijs op dat ze weer drinkt. De video van vrijdag is daar een bewijs van. Haar familie weet dat ze weleens een drankje nuttigde, maar zo lang ze zich rustig hield vonden ze dat geen probleem."

Lindsay's publicist Hunter Frederick zou onderweg zijn naar Parijs om te checken hoe het met de actrice gaat. Eerder had ze vrienden laten weten dat het goed met haar ging, maar dat ze erg geschrokken was. "Lindsay houdt vol dat haar bedoelingen niets dan goed waren en dat ze de kinderen wilde beschermen, ook al denken veel mensen daar anders over," aldus de bron. Lohan zou de familie gevraagd hebben haar de kinderen mee te geven, wat haar op een klap van de moeder kwam te staan toen die het agressieve gedrag van de vroegere kindster zat was.

Gwyneth Paltrow deelt kiekje van trouwringen

De actricde heeft haar huwelijk met Brad Falchuk bevestigd middels een foto op Instagram, waarop beide handen met een gouden trouwring te zien zijn. De actrice schreef er geen tekst bij, maar kreeg direct honderden reacties en gelukswensen van haar volgers. Gwyneth en Brad trouwden zaterdag in de tuin van haar zomerhuis in The Hamptons, nadat het 'rehearsal dinner' een dag eerder plaatsvond bij Jerry Seinfeld en zijn vrouw Jessica. Bij het huwelijk zelf was een groot aantal beroemdheden aanwezig, zoals Robert Downey Jr., Cameron Diaz en haar man Benji Madden, Steven Spielberg en zijn vrouw Kate Capshaw.

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, Getty