Nike brengt acht nieuwe Air Max-modellen uit

Waar The Opposites met het nummer Me Nikes al een ode aan de populaire Nike-sneaker brachten, is het op 26 maart weer Ai...

Lees ook

Waar The Opposites met het nummer Me Nikes al een ode aan de populaire Nike-sneaker brachten, is het op 26 maart weer Air Max Day en dit keer een wel hele speciale. De sneaker bestaat dit jaar namelijk 30 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden.

Acht paar

In totaal worden er acht paar nieuwe schoenen uitgebracht, waarvan je er een aantal al een keer eerder hebt gezien. Mocht er dus ook een keer een collectie aan je neus voorbij zijn gegaan, dan is dit dus je kans.

Nike Air Max 1 Anniversary – releasedatum nog onbekend

Dit is de schoenen waar het allemaal mee begon. In 1987 werd het model uitgebracht en grote kans dat je minstens één iemand kent die deze schoenen heeft. Mocht je deze schoen altijd al dus op je verlanglijstje hebben staan; je weet wat je te doen staat.

Women’s Nike Air Max Jewell – releasedatum: 8 maart

Deze schoen werd geïnspireerd door de Air Max Plus en is het tweede Nike Air Max-model dat speciaal voor vrouwen werd ontworpen.

Nike Air Max 90 Ultra Flyknit – releasedatum: 2 maart

Dit model lijkt sprekend op de Air Max 90 OG, maar voor deze schoen zijn er twee nieuwe innovaties gebruikt. Zo zorgt de bovenkant voor opperste flexibiliteit en is er een cored-out middenzool, die zorgt voor het verlichten van het gewicht en het bevorderen van comfort.

Nike Air Max 1 atmos Elephant – releasedatum nog onbekend

Tijdens de Air Max Day 2016 Vote Back-campagne kwam dit model als grote winnaar uit de bus. De Air Max 1 atmos Elephant is het resultaat van een samenwerking tussen de beroemde Japanse retailer Atmos en Nike. Ook is de schoen onderdeel van de populaire Zoo Pack uit 2006.

Nike Air Max LD-Zero – releasedatum nog onbekend

Deze schoen is vorig jaar speciaal ontworpen door de legendarische designer Hiroshi Fujiwara. Hij liet zich inspireren door twee oudere modellen, wat de ideale mix is tussen klassiek en modern. De perfecte schoen voor in de lente en zomer.

Nike Air Max 1 Master – releasedatum nog onbekend

Dit model is een mix van de beste materialen van de meest populaire modellen in de geschiedenis van de Air Max. Dit model is een speciale editie voor de dertigste verjaardag van Nike Air Max.

Nike Air Max 1 Ultra 2.0 LE – releasedatum nog onbekend

De meest innovatieve Air Max 1 tot nu toe en is ook één van de lichtste modellen. Op de tong staat ‘3.26’ gemarkeert wat linkt met het jubileum van het originele model.

Nike Air VaporMax – releasedatum: 26 maart

Nike beschrijft dit model als The statr of Air is once again State of the Art’. En dat is het zeker.

Bron & Beeld: Nike

Laatste nieuws

Zie ook