McDonalds hack: zo heb je altijd verse frietjes

Waar we altijd proberen zo gezond mogelijk te eten, kunnen we een bezoekje aan de McDonalds maar moeilijk afslaan. Een h...

Waar we altijd proberen zo gezond mogelijk te eten, kunnen we een bezoekje aan de McDonalds maar moeilijk afslaan. Een heerlijke Big Mac, een romige milkshake of de lekkere knapperige frietjes, het liefst bestel je het allemaal. Toch blijken die knappere frietjes soms niet zo knapperig te zijn als je hoopte, waardoor je toch wel een beetje teleurgesteld bent. Gelukkig geven McDonald’s medewerkers af en toe nog een gouden tip en heb jij voortaan altijd knapperige frietjes!

Vers

Het is namelijk best logisch dat de Franse frietjes die vaak al een tijdje in de warmhoudbak liggen, niet meer zo knapperig zijn als ze eenmaal bij jouw bestelling zitten. Toch is er een manier waardoor jij de frietjes lekker vers aangeboden krijgt en dat blijkt ook nog eens veel makkelijker dan gedacht.

Zout

Het enige wat je eigenlijk hoeft te doen is een portie friet zónder zout te bestellen. Omdat er bij de friet altijd direct zout overheen wordt gedaan, moet er wel een nieuwe portie friet in de frituur worden gegooid. “Als er friet zonder zout wordt besteld, dan wordt er een nieuwe portie friet in de frituur gedaan, speciaal voor jou. De frietbak en de schep worden schoongemaakt, zodat er geen zoutresten meer aan zitten. Als de frietjes uit de frituur komen, wordt er direct een portie zonder zout voor jou uitgeschept”, aldus een oud-medewerker.

Super makkelijk dus en je hebt in ieder geval nooit meer last van snappe en koude frietjes. Enne, mocht je stiekem toch wat zout over je friet heen willen? Bij de kassa zijn gratis kleine zakjes zout verkrijgbaar. Misschien wel handig om het door iemand anders te laten halen…

Lees ook: Dit is waarom Coca-Cola bij McDonald’s zo lekker smaakt

Bron: Libelle Beeld: iStock

Laatste nieuws