Musthave! De sprookjesachtige sneaker van Nike

Je kan nog zo’n liefhebber zijn van hooggehakte schoenen, maar een mooie paar sneakers is een echte musthave. Vooral wan...

Lees ook

Je kan nog zo’n liefhebber zijn van hooggehakte schoenen, maar een mooie paar sneakers is een echte musthave. Vooral wanneer ze ook nog eens lekker opvallen en ze matchen met de rest van je accessoires. De nieuwste Nike Air Max heeft het allemaal!

Sneakers

Een hele dag door de stad slenteren kan je nou eenmaal beter doen op sneakers dan op pumps, waarmee je vooral in de Amsterdamse straten niet heel erg ver komt. Het is dus nooit een verkeerd idee om een paar sneakers aan te schaffen, vooral als ze van Nike zijn.

Sprookje

Het sneakermerk heeft namelijk recentelijk een nieuwe kleur op de markt gebracht, die vooral de vrouwen direct op hun wensenlijstje zullen zetten. De sprookjesachtige kleur maakt de schoen net iets specialer dan andere. Je weet in ieder geval zeker dat je schoenen niet onopgemerkt blijven.

En laat het morgen nou net Nike Air Max Day zijn, waardoor jij weer een excuus hebt om je sneakercollectie aan te vullen.

Lees ook: Nike brengt acht nieuwe Air Max-modellen uit

Bron: PopSugar Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook