Arrestaties in zaak Amsterdamse dj Djordy Latumahina

In oktober vorig jaar werd onze hoofdstad opgeschrikt door verschrikkelijk nieuws: de 31-jarige Djordy Latumahina, een b...

Lees ook

In oktober vorig jaar werd onze hoofdstad opgeschrikt door verschrikkelijk nieuws: de 31-jarige Djordy Latumahina, een bekende in het Amsterdamse nachtleven, werd geliquideerd. Volgens de recherche ging het om een vergismoord, maar daarna bleef het lange tijd stil rondom de zaak. Tot nu.

Vergismoord

Djordy zat met zijn vriendin en 2-jarige dochtertje in de auto in een parkeergarage van een appartementencomplex toen het vuur werd geopend. Zijn vriendin raakte zwaargewond en hun dochter was ooggetuige van het drama. Djordy overleefde het niet.

Al snel werd duidelijk dat het een vergissing was. Djordy reed in dezelfde zwarte auto als andere een bewoner van het complex, die bekend is in het criminele milieu. Daar komt bij dat de vriendin van deze persoon wat weg zou hebben van de vriendin van Djordy.

Doorbraak

Vanochtend was er een grote doorbraak in het onderzoek: er werden vijf verdachten gearresteerd in de omgeving van Amsterdam. Dat heeft John van den Heuvel aan de Telegraaf laten weten. Er wordt echter rekening gehouden met meer aanhoudingen. Vanavond worden er beelden getoond in Opsporing Verzocht én een beloning uitgeloofd, in de hoop dat er meer tips binnen zullen komen.

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook