Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Carice van Houten is een enorme transformatie ondergaan
Special makeupartists hebben de Game of Thrones-actrice getransformeerd tot hoogbejaarde vrouw. En het resultaat mag er zeker wezen. “Best special make-up team I ever worked with”, leest het bijschrift van de Instagrampost. En volgers zijn maar wat verbaasd over het fantastische resultaat.

Tim Douwsma heeft een rugblessure opgelopen
De zanger was hard aan het trainen voor een evenement van het KWF. Tijdens dit evenement zal hij samen met Epke aan de rekstok hangen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Door de rugblessure moest Tim zijn training afzeggen. Wat hij precies heeft opgelopen is nog niet bekend.

Danser Timor Steffens maakt binnenkort zijn acteerdebuut
Timor zal dit najaar te zien zijn in de nieuwe Nederlandse bioscoopfilm Shake it Off. Dat maakte producent AM Pictures donderdag bekend. Zijn tegenspeelster is Robin Martens, vooral bekend van haar rol in de soap GTST. Shake it Off vertelt over een jonge vrouw uit een klein dorp (Martens) die ervan droomt aangenomen te worden op de internationale dansacademie in Rotterdam. Dat lukt haar, maar het échte leven in de grote stad valt haar rauw op haar dak.

Bron: Telegraaf, RTL, NU.nl, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook