Deze nieuwe Nike sneakers wíl je hebben

De witte Nike Airforce 1, Free Run en recent nog de Roshe Run en Huarache; elk seizoen is er weer een Nike it-sneaker di...

De witte Nike Airforce 1, Free Run en recent nog de Roshe Run en Huarache; elk seizoen is er weer een Nike it-sneaker die we allemaal willen hebben. Als we hem kunnen bemachtigen natuurlijk, want ze zijn ook a la minute uitverkocht. Daarom zijn we er deze keer vroeg bij en hebben we voor jou alvast de musthave Nike sneaker van dit seizoen: de Nike Air Force 1 Low Jewel.

Nike Airforce 1

De originele Nike Air Force 1 Low Jewel was een enorme trend. Van celebs en bloggers tot sneaker freaks: iedereen had een paar, of twee. Nu krijgt deze klassieker een twist.
In tegenstelling tot de traditionele versie id de iconische sneaker verkrijgbaar in drie verschillende kleuren én deze versie heeft ook nog eens een bejeweld Swoosh. Hoe cool! Jammer genoeg is deze variant een herenmodel, maar hé, wie zegt dat je niet kunt shoppen op de herenafdeling? Gezien de populariteit van roze sneakers dit seizoen, is snelheid geboden, want op is op!

Bron: High Snobiety

Laatste nieuws