Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

'Beyoncé dinsdag bevallen van tweeling'

Eindelijk lijkt er 'bewijs' te zijn!

'Beyoncé dinsdag bevallen van tweeling'

Het was hét nieuws van 2017: Beyoncé en Jay Z verwachten niet één, maar twee kindjes! De zangeres liet de afgelopen weken via social media zien dat het niet lang meer zou duren, maar sinds de zangeres niks meer heeft gepost sinds 30 mei, barstten de speculaties erop los. Is Bey al bevallen van de tweeling? Eindelijk lijkt er 'bewijs' te zijn!

Bevallen!

Hoewel het koppel het nieuws nog niet heeft bevestigd, wijst alles erop dat Beyonce al bevallen is. Naar verluidt mochten de 35-jarige Lemonade-zangeres en de 47-jarige rapper de tweeling afgelopen dinsdag eindelijk in de armen sluiten!

Bewijs

Volgens Showbizz 411 is er "minder dan 1 procent kans dat het niet klopt". "Daarom kwam Jay Z niet opdagen voor zijn Hall of Fame-ceremonie donderdagavond." Ook werd hij samen met dochtertje Blue Ivy bij het UCLA Medical Center in LA gespot.

Gisteren werd het grote nieuws ook bevestigd door een insider. "Bey en Jay zijn dolgelukkig en hebben het nieuws al gedeeld met familie en goede vrienden."

Geslacht

Ook over het geslacht van de tweeling wordt volop gespeculeerd. Amerikaanse media vermoeden dat Beyoncé is bevallen van een jongetje en een meisje, aangezien er een blauwe én een roze ballon bezorgd werd bij het ziekenhuis.

Lees ook: De bizarre eisen van Bey en Jay voor bevalling tweeling

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Bron: HollywoodLife, Showbizz 411, Beeld: ANP, Istock