Hollywood Breakfast

Dit gebeurde er vannacht terwijl jij sliep.

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Politie onderzoekt betrokkenheid Venus WIlliams bij auto-ongeluk
Waar haar zus op dit moment in een hele gelukkige fase zit door haar zwangerschap, lijkt het Venus allemaal niet mee te zitten. De professioneel tennisster raakte betrokken bij een auto-ongeluk, waarbij een 78-jarige man kwam te overleden. De familie van de man zou Venus inmiddels hebben aangeklaagd wegens nalatigheid, waardoor er nu een onderzoek naar haar betrokkenheid is gestart.

De tennisster kreeg eerder namelijk geen boete, maar er werd ook geen aanklacht tegen haar ingediend. "Dit is een tragisch ongeluk. Venus spreekt haar diepste condoleances uit aan de familie die een geliefde heeft verloren'', vertelt de advocaat van de tennisster. De 37-jarige blijft nog steeds bij haar verhaal dat ze vast in het verkeer kwam te zitten ze en bij het vervolgen van haar rit de auto niet zag aankomen. Ook zou ze niet harder hebben gereden dan acht kilometer per uur, waardoor ze wil aantonen dat er geen roekloosheid in het spel was.

Adele stopt met optreden vanwege stemproblemen
De zangeres trad afgelopen woensdag nog op in Londen, maar heeft nu haar twee laatste shows afgezegd. Adele kreeg het advies om de concerten te annuleren van haar dokter. Ze laat via social media weten het erg jammer te vinden. "Om te zeggen dat mijn hart is gebroken, is een compleet understatement". Eerder bevestigde de zangeres ook al even niet meer te gaan touren, om zo wat meer tijd met haar man en zoon te kunnen doorbrengen.

Een bericht gedeeld door Adele (@adele) op

Calvin Harris spijt van vete tussen hem ex Taylor Swift

Calvin leek even de ware te zijn voor mannenverslinder Taylor, maar al snel bleek ook die liefde niet lang stand te houden. De twee gingen in eerste instantie goed uit elkaar, maar al snel begonnen de ex-geliefdes met moddergooien. De dj haalde flink uit naar de zangeres, toen bleek dat zij mede verantwoordelijk was voor zijn hit This Is What You Came For. “Pijnlijk dat zij en haar team zo ver gaan om mij in een kwaad daglicht te stellen. Als je gelukkig bent in je nieuwe relatie moet je je daarop focussen in plaats van te proberen je ex omlaag te halen”, twitterde hij toen.

De dj slash producer laat nu weten spijt te hebben van zijn uitlatingen. “Het was helemaal het verkeerde instinct. Het kwam op mij over alsof mijn talent belachelijk werd gemaakt. Ik ging door het lint”. Calvin had vooral veel moeite met het in de spotlights staan en dat Taylor direct na hem weer een nieuwe relatie had. “Ik ben er niet goed in een ster te zijn. Wat op Twitter gebeurde was een gevolg van alle druk. Ik had even nodig om in te zien dat het er allemaal niets toe doet. Ik sta positief in het leven”.

Bron: RTL, Telegraaf Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook