Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Jessica Biel niet tegen vaccinaties

De actrice geeft op Instagram tekst en uitleg over haar ontmoeting met activist Robert F. Kennedy jr, met wie ze samen gaat lobbyen tegen een wetsvoorstel dat het voor gezinnen moeilijker zou maken om vrijgesteld te worden van vaccinaties.

Al jaren wordt gefluisterd dat de actrice een vaccinatieweigeraar is, maar Jessica laat weten dat dit niet het geval is. "Ik steun het dat kinderen gevaccineerd worden en ik steun ook dat families, samen met artsen, het recht hebben om zelf afgewogen medische beslissing te nemen."

"Mijn bezwaar tegen het wetsvoorstel gaat alleen over medische uitzonderingen. Mijn beste vrienden hebben een kind met een ziekte dat het weigeren van vaccinaties rechtvaardigt. Als dit wetsvoorstel wordt aangenomen, zal dit grote gevolgen hebben voor het gezin."

Jessica schrijft dat dit de reden is dat ze zich heeft uitgesproken tegen het wetsvoorstel en "niet omdat ik niet geloof in vaccineren, maar omdat ik geloof in de vrijheid voor families en artsen om te beslissen wat de beste medische behandeling is."

This week I went to Sacramento to talk to legislators in California about a proposed bill. I am not against vaccinations — I support children getting vaccinations and I also support families having the right to make educated medical decisions for their children alongside their physicians. My concern with #SB276 is solely regarding medical exemptions. My dearest friends have a child with a medical condition that warrants an exemption from vaccinations, and should this bill pass, it would greatly affect their family’s ability to care for their child in this state. That’s why I spoke to legislators and argued against this bill. Not because I don’t believe in vaccinations, but because I believe in giving doctors and the families they treat the ability to decide what’s best for their patients and the ability to provide that treatment. I encourage everyone to read more on this issue and to learn about the intricacies of #SB276. Thank you to everyone who met with me this week to engage in this important discussion!

Een bericht gedeeld door Jessica Biel (@jessicabiel) op

Ex-manager Britney Spears krijgt permanent omgangsverbod

Goed nieuws voor Britney Spears. De zangeres heeft een overwinning behaald op haar ex-manager Sam Lufti. Een rechter in Los Angeles heeft hem namelijk een permanent omgangsverbod opgelegd, wat inhoudt dat Lufti op geen enkele wijze meer contact mag zoeken met zijn voormalig cliënte. Dit meldt TMZ.

Lufti dient zich in elk geval de komende 5 jaar koest te houden en moet tenminste op 200 meter afstand van Britney, haar kinderen en verdere familie blijven. Volgens de vader van Britney is Lufti 'niets anders dan een roofdier'. Zijn acties hebben Britney naar eigen zeggen voor veel stress gezorgd. De familie houdt hem dan ook verantwoordelijk voor haar mentale en fysieke inzinking in 2008.

Kim Kardashian opnieuw naar het Witte Huis

De realityster maakte opnieuw haar opwachting bij het Witte Huis in Washington. Ze maakt zich hard voor niet-gewelddadige gevangenen die volgens haar het recht moeten hebben om terug te keren in de maatschappij, zonder dat er over hen geoordeeld wordt.

De 38-jarige realityster ontmoette president Trump en gaf een stevige toespraak over wat ze allemaal doet om ex-gevangenen te helpen. Ze richtte zich speciaal tot Trumps dochter Ivanka en haar man Jared, die volgens haar echt hadden gevochten om haar in het Witte Huis te krijgen.

Ze vertelde over de vele bezoeken die ze intussen heeft afgelegd aan verschillende gevangenissen. Aanvankelijk had ze weinig binding met de mensen die daar binnen zitten. Nu is ze helemaal daar waar ze wil zijn in haar leven, om het verschil te maken, zo schrijft E News.

"Ik wilde het juiste doen", liet Kim weten, "maar ik wist niet hoe of wat te doen". De vele gesprekken met gevangenen hebben haar hart nu helemaal geopend, waardoor ze alleen nog maar meer wil doen. Een van haar ideeën is om ritten mogelijk te maken naar sollicitatiegesprekken, werk of familie. "Dat is heel belangrijk en hard nodig".

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, BSR