Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Priyanka Chopra neemt het op voor Meghan Markle

Hoewel er in de pers even sprake leek te zijn van een 'fittie' tussen Priyanka en Meghan, heeft Priyanka al die geruchten weggenomen door zich zeer positief uit te laten over haar vriendin tegenover The Sunday Times.

De hertogin van Sussex lijkt namelijk niets goed te kunnen doen in de ogen van het publiek, en dat is volgens Priyanka niet eerlijk. "Het is allesbehalve leuk, maar als er iemand is die hier goed mee om kan gaan dan is zij het wel."

Het feit dat Meghan 'bi-racial' is speelt volgens Priyanka ook mee. "De kritiek die ze krijgt heeft 100% te maken met racisme, dat is overduidelijk. Maar Meghan is ondanks dat altijd zichzelf gebleven. De meeste mensen hebben haar pas leren 'kennen' nadat ze zich verloofde met prins Harry, maar ik ken haar al veel langer en geloof me; ze is geen spat veranderd."

Khloé Kardashian gaat met fan naar schoolfeest

Voor een van de grootste Kardashians-fans ooit, genaamd Narbeh, kan het einde van zijn schooljaar niet meer stuk. Narbeh nam namelijk niemand minder dan Khloé Kardashian mee als zijn date naar prom night. Via Instagram laat hij weten "compleet in de wolken te zijn met zijn date."

"Ik heb echt een te gekke tijd gehad met mijn meest favoriete persoon ooit! We hadden zoveel met elkaar gemeen dat het gewoon hilarisch was!", aldus een dolenthousiaste Narbeh, die samen met de realityster meerdere foto's maakte om dit bijzondere moment vast te leggen.

Jennifer Lawrence klaar voor comeback

Aanstaande vrijdag maakt de actrice na ruim een jaar afwezigheid haar terugkeer op het witte doek. De Oscarwinnares kondigde in februari 2018 aan "er een jaartje tussenuit te gaan", maar keert nu terug met een rol in de X-Men-film Dark Phoenix.

"Niemand zou een grote ster als Jennifer aanraden er even tussenuit te piepen, net nu ze op de toppen van haar roem zit. Maar met het geld dat ze de afgelopen jaren verdiend heeft kan ze zich het permitteren en kennelijk had ze behoefte aan een stapje terug," aldus een insider.

Jennifer heeft zich het afgelopen jaar met name op haar privé-leven gefocust. De actrice verloofde zich met Cooke Maroney, eigenaar van een kunstgalerie in New York, met wie ze later dit jaar in het huwelijk wil treden.

De twee zijn heel gelukkig samen en kijken uit naar hun gezamenlijke toekomst. "Ze hebben een hele goede relatie, ze vertrouwen elkaar compleet. Ik zie hen ook wel een poosje reizen samen, als Jen opnames in het buitenland heeft. Dan gaat hij gewoon mee", meldt de bron.

Bron: BuzzE Beeld: BSR. Instagram