Monica Geuze heeft spijt van plastische chirurgie

Al sluit ze niet uit ooit nog een ingreep te laten doen.

Lees ook

Monica Geuze laat met haar vlogs heel haar hebben en houden zien, waaronder haar uitstapjes naar de plastische chirurg. De 22-jarige maakt er geen geheim van haar lippen weleens van een spuitje te hebben voorzien, maar wat vindt ze er nu eigenlijk zelf van?

Lipfillers

De influencer is het inmiddels gewend om kritiek op haar leven te krijgen, maar toen zij ongeveer een jaar geleden haar lippen liet vullen met fillers, maakte ze het volgens haar volgers wel heel erg bont.

Hoewel de vlogster altijd duidelijk is geweest in haar overwegingen, laat ze in een interview met MTV weten toch spijt te hebben van de ingreep.

Impulsief

“Ik vind het dus nu wel te veel. Ik wil het laten oplossen”, vertelt de brunette tijdens een interview met presentator Kay Nambiar. Monica laat dan ook weten het destijds een naar eigen zeggen ‘kansloze actie’ te vinden en zou het nu dan ook niet gauw nog een keer laten doen.

Al geldt dat niet gelijk voor alles. “Misschien dat ik wel andere dingen aan mezelf zou laten doen wanneer ik daar zin in heb. Ik ben gewoon heel impulsief. Als ik bijvoorbeeld 's ochtends wakker word en ik wil een tatoeage, dan heb ik hem die dag nog. En als ik denk aan lipfillers, dan ga ik het ook gelijk regelen”.

Tsja, wij vinden Monica in ieder geval prachtig. Mét of zonder lipfillers!

Lees ook: Zien we Monica Geuze binnenkort in Playboy?

Bron: MTV Beeld: Facebook, ANP

Laatste nieuws

Zie ook