slogan

Courteney Cox heeft fillers laten verwijderen

Courteney Cox werd in haar jongere jaren wereldwijd bekend door haar rol in FriendsDe 53-jarige actrice is een aantal jaar ouder, wat de nodige onzekerheden opleverde. Courteney bracht, net als vele collega’s, een bezoek aan de plastisch chirurg, maar dat smaakte al snel naar meer…

Ingrepen

“Toen ik jong was werd er maar over twee dingen gepraat thuis: het eten en het uiterlijk van anderen”, vertelt Courteney over haar jeugd. De actrice kreeg het er met de paplepel in gegoten dat uiterlijk een belangrijk iets was, waardoor een uitstapje naar de plastisch chirurg een logisch vervolg was. “Je komt bij een arts en die zegt dan dat hij met wat kleine ingrepen de boel mooier kan maken. En voor je het weet, val je van het ene in het andere.”

Fillers

De actrice liet het ene na het andere aan zichzelf veranderen, tot haar omgeving zich er mee begon te bemoeien. Toen Courteney eenmaal besefte dat haar gezicht niet meer natuurlijk was, besloot ze drastische maatregelen te nemen. “Ik heb al mijn fillers laten oplossen en ik ben zo natuurlijk als ik maar kan zijn. Ik zit nu beter in mijn vel omdat ik nu ben wie ik ben.”

Ondanks dat de Friends-actrice er in het begin veel moeite mee had, is ze nu erg blij met zichzelf en omarmt ze het ouder worden. “Ik zie rimpels niet langer als een probleem, het zijn lachlijntjes.” Enne, de fillers, die laat ze voortaan voor wat het is. “Ik heb ontdekt dat fillers niet mijn vriendjes zijn.”  

Bekijk de before & after foto hier.

Lees ook: De dochter van Courteney Cox groeit als kool

Bron: HLN.be Beeld: Getty