Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's top 5. Best gelezen van de week

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes.

Grazia's top 5. Best gelezen van de week

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Deze Primark Musthave moet je hebben voor de koude dagen!

Dat Primark leuke goodies heeft, is je de laatste tijd vast niet ontgaan. De Kerst-musthave, Beauty and the Beast-collectie en de Minnie Mouse hakken, je wilt het allemaal hebben. Enne, Primark heeft niet stil gezeten, want de kledingketen verrast ons weer. Ditmaal met iets voor koukleumen.

2. Deze mascara is hét geheim voor lange wimpers

Lange en volle wimpers, we willen het allemaal. Een goede mascara mag dan ook niet in je beautystash ontbreken, maar de perfecte vinden is vaak nogal een klus. De zoektocht is voorbij! Er is een mascara waar het internet wild van wordt én hij is nog budgetproof ook.

3. Shanti Schiks: 'Mijn ex gooide mijn baby uit het raam'

Een jaar geleden verloor Shanti Schiks (30) haar zoontje. Nadat haar ex eerst zijn eigen moeder vermoordde, gooide hij baby Elfin uit het raam en sprong hij erachteraan. Shanti schreef er een boek over. "Ik ben die dag alles kwijtgeraakt."

4. Onthuld: Dit moet je volgens een McDonald's manager nooit bestellen

Eerlijk is eerlijk: na een weekend stappen is er niets lekkerder dan uit te brakken met een flink menu van de McDonald’s. Niet bepaald de meest gezonde keuze, maar hé, erg lekker is het wel. Toch zijn er een aantal dingen die je volgens een loslippige manager maar beter niet kunt bestellen.

5. Dit drankje moet je nooit bestellen in een restaurant

Het is bijna weekend! Wijntjes, gin-tonics of gewoon een ijskoud colaatje met citroen drinken en bijkletsen met vriendinnen; sounds like a plan. Maar er is één ding waar je tijdens je restaurant of café bezoek rekening mee moet houden.