Hoe ver gaan de BN’ers voor de liefde?

Ain’t no mountain high enough...

Lees ook

Ain’t no mountain high enough… Hoeveel hebben Fatima Moreira de Melo, Kay Greidanus, Tim Douwsma, Fajah Lourens en Fred van Leer over voor de liefde? Zijn ze jaloers? Flirterig? "Ik hou ervan om spelletjes te spelen."

Fajah Lourens

Fitnessgoeroe FAJAH LOURENS (36) woont samen met timmerman en dj Igor Neves. Een jaar geleden sloeg de vonk over.

Grootste liefdesles: "Je moet iemand niet willen veranderen. Veel vrouwen zien een man als een project. Ze ruimen zijn huis op en zorgen dat hij zijn leven op orde krijgt. Maar je kunt iemand maar beter nemen zoals hij is als je hem ontmoet. Laat de ander in zijn of haar waarde. Alleen dan werkt een relatie."

Hoe ver ga je voor de liefde? "In het verleden ben ik heel ver gegaan, in de zin dat ik ben gestopt met werken vanwege het jaloerse gedrag van mijn ex. Zulke concessies zou ik nu nooit meer doen. Het is juist belangrijk om ook je eigen leven te leiden."

Fred van Leer

Stylist, presentator en YouTuber FRED VAN LEER (41) is al jarenlang ‘hartstikke single’.

Hoe belangrijk is uiterlijk voor je? "Het gaat bij mij puur om de verzorging. Verder ben ik niet zo met uiterlijk bezig, want je valt op iemand of niet. Maar diegene moet wel fris, schoon en netjes zijn. Foute kleding is mijn nummer 1-afknapper. Tijdens een modeshow heb ik weleens een superknappe gozer ontmoet die als model meeliep. Na afloop spraken we af om een drankje te doen. Hij kwam binnen in zijn eigen kleding en ik dacht: oh my God, vergeet het maar. Fashion is a language en als je die taal niet spreekt, houdt het op voor mij op."

Ben je een flirt? "Helemaal niet. Als ik ergens ben, ga ik zo op in de gesprekken met vrienden dat ik niet op andere mensen let. Ik maak weleens oogcontact, maar als de ander terugkijkt, raak ik compleet in paniek. Daar heb ik dan helemaal geen zin in. Ik ben echt een vreselijk moeilijk jongetje."

Tim Douwsma

Zanger en acteur TIM DOUWSMA (30) heeft romances achter de rug met onder anderen Jessie Jazz Vuijk en Stephanie Tency, beiden voormalig Miss Nederland. Sinds een klein jaar is hij weer vrijgezel.

Hoe word je het liefst versierd? "Vrouwen durven vaak niet op me af te stappen: ze denken dat ik onbereikbaar ben of meerdere meisjes heb. Ik zou het dus te gek vinden als iemand het initiatief neemt, zo van: ‘Misschien moeten we een drankje doen, ook al heb ik duizend vooroordelen over je.’ Maar dan moet er wel echt chemie zijn, hè. Niet dat ze een praatje aanknopen omdat ik Tim van de tv ben."

Hoe belangrijk is uiterlijk voor je? "Mijn exen waren knappe dames, maar ik val echt op energie en uitstraling. Ik word zelf vaak gezien als mooiboy en als vrouwen me leren kennen, hoor ik weleens: 'Je bent veel leuker dan ik dacht.'"

Fatima Moreira de Melo

Ben je jaloers? "Mijn eerste vriendje heeft het flink te verduren gehad. Als hij op Vlieland bij de frietkraam met een meisje babbelde, maakt ik daar al ruzie over. Gelukkig kan ik nu op mijn 39e zeggen dat ik niet meer jaloers ben. Ik vertrouw erop dat hij van me houdt. Dat is heel bevrijdend."

Is een slippertje fataal? "Vroeger zag ik dat als het grootste kwaad op aarde. Nu ligt dat niet meer zo zwart-wit. Ik heb het liever niet natuurlijk, maar ik zou ook niet meteen weggaan. Sterker nog, als hij een keer de fout in gaat, wil ik het niet eens weten."

Waarom was Tim Douwsma vroeger zo jaloers? Is een slippertje fataal voor Fajah Lourens? Hoe wordt Fred van Leer het liefst versierd? En hoe ver gaat Fatima Moreira de Melo voor de liefde? Dit en nog veel meer lees je in het hele interview in Grazia dat morgen in de winkel ligt.

Laatste nieuws

Zie ook