Amber Portwoord onthult eindelijk wie de vader is van haar tweede kindje

De Teen Mom-ster is momenteel verwikkeld in baby daddy drama.

Lees ook

Amber Portwood is momenteel in verwachting van haar tweede kindje, een zoon. Maar wie o wie is de vader van de ongeboren spruit? De Teen Momster is momenteel namelijk verwikkeld in baby daddy drama.

Matt of Andrew?

Het verhaal ging al enige tijd dat haar ex Matt Baier de vader is van de baby en niet haar nieuwe vriend, Andrew Glennon. De geruchtenmolen kwam op gang toen Andrew liet weten dat Amber op 13 mei is uitgerekend. “Nu kan iedereen zelf zien wat of wíe Amber deed op 20 augustus 2017”, klonk het toentertijd op Twitter volgens Radar Online. Haar volgers geloven dan ook dat het Matts kindje is, omdat Amber en Andrew destijds een break hadden op het moment dat het kind verwekt is.

Twijfel

Ook Gary Shirley, Ambers ex, trekt het verhaal in twijfel. “Als Andrew daadwerkelijk de vader is, is ze ongeveer een week nadat ze met elkaar datete zwanger geraakt. Hopelijk is Matt niet de vader”, vertelt hij aan Radar Online. Amber reageert nu op Twitter zelf op alle speculaties: “Matt en ik al sinds mei niet meer samen, lol.”

Twijfel pt.2

Toch wordt Ambers verhaal opnieuw in twijfel getrokken. Een insider vertelt aan Radar Online:Dat is onmogelijk. Ze hebben toen een punt achter hun relatie gezet en Andrew verhuisde op 3 juli naar Las Vegas. De baby moet in augustus verwekt zijn. Ze is hem nooit komen opzoeken in augustus. De baby is zeker weten niet van hem.” Dit verhaal krijgt zeker weten een staartje.

Uit haar eerdere relatie met Gary Shirley heeft Amber al een dochter, Leah.

Lees ook: Heftige onthulling over Teen Mom Catelynn

Love my little family🤗💖🤰

Een bericht gedeeld door Amber Leann Portwood (@realamberlportwood1__) op

Laatste nieuws

Zie ook