Pamela Anderson doet een boekje open over de Playboy Mansion

"Zeven meisjes hadden daar elk afzonderlijk seks met Hef."

Lees ook

Waar onthullingen over de Playboy Mansion normaal gesproken not done zijn, besluit Pamela Anderson nu toch uit de school te klappen. De 50-jarige onthult in een interview met Piers Morgan namelijk heel wat geheimen over het spraakmakende huis.

Orgi in de slaapkamer

‘What happens at the Mansion, stays at the Mansion' bleek lange tijd een gouden regel te zijn. Totdat de voormalige playmate na het overlijden van Hugh Hefner besloot het een en ander naar buiten te brengen. En dat er veel gebeurde in de Mansion, dat is één ding wat duidelijk is.

Toen de blondine voor het eerst te gast was bij het huis van Hefner, stond haar namelijk een bijzondere verrassing te wachten. “Iedereen was naakt en de meisjes gingen ineens naar boven. Ik ben hen toen gevolgd, want ik wilde wel weten wat er aan de hand was in de slaapkamers. Zeven meisjes hadden daar elk afzonderlijk seks met Hef."

'Dit is geen film'

Hoewel de actrice inmiddels veel in haar leven heeft meegemaakt, voelde ze zich op dat moment naar eigen zeggen ontzettend awkward. “Ik stond aan het voeteinde van het bed te kijken, toen ik besefte dat ze allemaal naar mij aan het staren waren. Ik besefte plots: ‘Dit is geen film, ik moet hier zo snel mogelijk weg'."

En daar bleef het niet bij. Pamela onthult tijdens haar playmate-periode namelijk meerdere vreemde verzoeken te hebben gekregen. Toch vond ze altijd steun bij de big boss, die haar naar eigen zeggen nooit onder druk heeft gezet. "Ik voelde mij nooit geforceerd bij Hef. Hij was een echte gentleman, super charmant. Hij hield van vrouwen."

Lees ook: Zo ziet de zoon van Pamela Anderson er nu uit

Bron: HLN.be Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook