slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Doodsoorzaak Hugh Hefner bekend

Hugh Hefner is afgelopen woensdag op 91-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hartstilstand. Dat heeft E! Nieuws gemeld op basis van de overlijdensakte. Verder is te lezen dat de oprichter van Playboy onlangs een bloedinfectie had opgelopen en een bacteriële infectie had. Die twee zaken hebben ook aan zijn overlijden bijgedragen. Zaterdag werd hij begraven in Los Angeles.

Tyra Banks en vriend Erik Asla uit elkaar

Model Tyra Banks en haar Noorse vriend Erik Asla zijn uit elkaar. Volgens een bron woont Erik nu ergens anders in Los Angeles. De presentatrice van America’s Next Topmodel was sinds 2013 samen met de Noorse fotograaf. Ze hebben samen een twintig maanden oude zoon, York Banks Asla.

De twee blijven naar verluidt wel vrienden en zullen ook blijven samenwerken. Asla zal komend seizoen namelijk gewoon fotograferen voor America’s Next Top Model.

Kim Cattrall boos op Sarah Jessica Parker

Oh jee... Een ruzie tussen de Sex and the City sterren? Kim Cattrall is naar verluidt niet blij met de uitspraken van haar collega Sarah Jessica Parker over het afblazen van een derde film door haar schuld. 

Sarah Jessica liet vorige week weten dat ze enorm teleurgesteld was dat de derde film over de New Yorkse vriendinnen van de baan was. Volgens berichten was Kim de schuldige omdat ze "een diva met teveel eisen" is. "Mijn enige eis was dat ik de film niet wilde doen. En dat was in 2016", reageerde ze vrijdag op Twitter. Gisteren kwam het onderwerp in een interview weer ter sprake. 

"Het is bijzonder om nu ineens al die berichten te zien dat ik veeleisend ben of een diva over iets waar ik al bijna een jaar nee tegen zeg", aldus Kim. "En dat is wat ik de mensen van Sex And The City en Sarah Jessica Parker in het bijzonder kwalijk neem. Ik vind dat ze hier wat vriendelijker over had moeten zijn." Ze sluit af: "Ik weet niet wat haar probleem is. Dat heb ik nooit geweten."