Barbie geeft update: ‘Ik heb borderline’

"Er wordt aan gewerkt"

Lees ook

Het nieuwe jaar begon niet goed voor Samantha "Barbie" de Jong. Ze werd met gillende sirenes naar het ziekenhuis gebracht na een zelfmoordpoging. Daarna kreeg ze nog meer klappen te verduren, maar inmiddels gaat het stukken beter met de realityster.

Kinderen

Na haar zelfmoordpoging en het uitlekken van een seksvideo maakte Jeugdzorg de keuze om haar kinderen bij haar ex Michael van der Plas in Spanje te laten wonen. "Het is allemaal heel raar. De kinderen zijn in Spanje, ik woon inmiddels weer bij mijn ouders thuis", laat Samantha aan Shownieuws weten. "Ik was 24 uur per dag met mijn kindjes en nu sta ik er opeens helemaal alleen voor in het leven. Ik heb wel elke dag contact met ze via FaceTime."

Ellende

Als klap op de vuurpijl liep ook haar nieuwe relatie met Jordi op de klippen. "Het voelt alsof ik iedereen kwijt ben. Mijn kindjes, Jor, iedereen. Het lijkt maar niet op te houden, al die ellende."

Volgens haar is de relatie door de buitenwereld kapot gemaakt. "Elke dag stond de politie aan de deur omdat er meldingen werden gedaan dat ik daar tegen mijn wil zat, wat totaal niet waar was. Er waren mensen die het niet konden hebben dat ik een keer gelukkig was." Jordi besloot een punt achter de relatie te zetten. Meer daarover lees je hier.

Betere tijden

Toch gaat het volgens de realityster de goede kant op. "Ik ben nu acht weken drugsvrij en alcoholvrij. Ik ga twee keer in de week naar een psychiater, maar ik heb borderline dus daar moet ik ook mee leren omgaan. Maar er wordt overal aan gewerkt."

Lees ook: Dit is de nieuwe vriendin van Michael van der Plas

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook