slogan

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Roxeanne Hazes viert verloving met Erik Zwennes

Een jongetje op komst én een bruiloft in het verschiet: de zangeres is op dit moment dolgelukkig met haar leven en dan vooral met partner Erik. Het was gisteren dan ook precies een jaar geleden dat hij, in het bijzijn van moeder Rachel, op zijn knieën ging voor zijn grote liefde. Voor de zangeres een mooi moment om even terug te blikken. "Precies een jaar geleden werd ik ten huwelijk gevraagd door mijn beste vriend en zei ik 'Ja!'. Nog steeds de gelukkigste verloofde op de wereld en kan niet wachten om, in het bijzijn van onze zoon, jouw vrouw te worden. In het eggie, want dat ben ik natuurlijk al."

Barbie doet aangifte vanwege uitlekken sekstape

Het zit Samantha de Jong alias Barbie niet bepaald mee dit jaar. Naast dat ze eerder een zelfmoordpoging deed en haar kindjes naar Spanje liet gaan om te herstellen, is er nu een sekstape van de Haagse blondine het web op geslingerd. ''Dat iemand haar in deze fase van haar leven dit aandoet, is onmenselijk te noemen. Ze is zeer, zeer aangedaan", laat haar woordvoerder weten. Samantha werd flink onder druk gezet door de persoon die de tape heeft verspreid. Zo werd er een flink geldbedrag geëist, iets waar Barbie duidelijk niet op in is gegaan. Ze hoopt dan ook snel dat de dader gestraft wordt voor zijn acties. ''We leggen de zaak bij de politie neer en hopen dat het onderzoek snel zal uitwijzen wie hier verantwoordelijk voor is", aldus haar woordvoerder.

 

Een bericht dat is gedeeld door @sheknowsgossip op

Gordon moet alsnog voor de rechter verschijnen

Hij leek het liefdesgeluk na het debacle van het programma Gordon Gaat Trouwen, Maar Met Wie? weer te hebben gevonden, maar aan dat geluk kwam een aantal weken terug abrupt een einde. Hoewel de presentator zich 'verraden door de liefde' voelt, is het Gordon die binnenkort voor de rechter moet verschijnen. Zijn ex-liefje zou hem hebben aangeklaagd voor laster en stalking. Zo eist hij dat Gordon geen uitlatingen meer over hem doet en ook geen contact meer met hem opneemt. Hoe dit bizarre verhaal zal aflopen, zal op 9 april blijken. Dan moet Gordon naar verluidt voor de rechtbank in Lelystad verschijnen. Ondertussen uit de presentator zijn verdriet op social media en deinst hij vooralsnog niet terug...

 

#verradendoordeliefde #waarheidwintaltijd #liefdeoverwintalles #blijferingeloven #rugrechtkopomhoog

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Bron: Telegraaf Beeld: Instagram, ANP