Wat Timtation nu weer heeft gedaan…

Tim, Tim, Tim...

Lees ook

Niets is Temptation Island deelnemer Tim, die meedeed om daarna met zijn vriendin Deborah te kunnen trouwen, te gek. Dat blijkt maar weer uit nieuwe beelden die zijn opgedoken. Let op: kijk je niet vooruit, dan kunnen er spoilers in zitten.

Verliefd

Als er een koppel was dat kans had om de verleiding te weerstaan, waren het Tim en Deborah wel. Ze leken tot over hun oren verliefd, praatten non stop over elkaar en Tim liet weten na het avontuur op één knie te gaan voor zijn droomvrouw. Maar toen begon Timtation het zwaar te krijgen. Hij werd verleid door Cherish en eindigde in haar bed.

Hij beweerde na slechts acht dagen op het eiland al verliefd te zijn op de blondine en liet weten zijn huwelijk met Deborah dus nog even uit te stellen. He wat jammer, dat wordt dus geen huwelijksaanzoek aan het einde van het verleidingsavontuur. Of toch wel…?

Wedding 2.0

Op uitgelekte beelden van Temptation Island is te zien dat Tim opbiecht dat hij met Cherish wil trouwen. "Ik ga hier niet meer mee wachten, ik ben 30 jaar. Volgend jaar sta jij op ons trouwfeest", laat hij aan verleidster Zwanetta weten. Uh-oh….

Onlangs deed Cherish een opvallende onthulling over haar romance met Tim. Benieuwd? Klik hier.

Lees ook: Bol.com speelt op hilarische wijze in op Temptation Islands Tim

Laatste nieuws

Zie ook