OMG: is dit Temptation-koppel van vorig seizoen weer bij elkaar!?

Dit meen je niet!

Temptation Island zorgde voor een dikke punt achter hun relatie, maar daar lijkt inmiddels verandering in te zijn gekomen. Kevin en Megan lijken elkaar voor de zoveelste keer te hebben gevonden. Wait, what?!

Vreemdganger

Ja, geloof het of niet: het ziet ernaar uit dat de ex-liefjes weer bij elkaar zijn. Megan postte op Instagram een foto van Kevin, waar ze zo te zien romantisch aan het eten waren. Hmmm, betekent dat dat Megan de womanizer, die meer dan tien keer vreemdging, nu toch weer teruggenomen heeft?

Love triangle

Na het avontuur in Thailand, waar Megan op dag vier vreemdging door met Joshua het bed in te duiken en Kevin het hart van de knappe Chloë wist te veroveren, probeerden de twee het overigens ook al een keer. Kevin zou volgens Megan om nog een kans hebben gesmeekt, maar even later bleek hij alsnog alle verleiding in België niet te kunnen weerstaan. Hij kreeg vervolgens een relatie met zijn liefje uit Temptation, die in de tussentijd weer het bed deelde met Joshua. Kortom: een love triangle waar je u tegen zegt. Het is dan ook maar de vraag of de twee het dit keer wél volhouden…

Lees ook: Temptations Stefano vertelt waarom hij glashard loog over avontuurtje met Zwanetta

Beeld: Instagram, Temptation Island

Laatste nieuws