slogan

Temptations Stefano vertelt waarom hij glashard loog over avontuurtje met Zwanetta

Het laatste kampvuur van Temptation Island VIPS, waarin de koppels elkaar voor het eerst weer zien, was er eentje voor in de boeken. Grotendeels dankzij 'onbekende Nederlander' Stefano, want hij loog de hele boel bij elkaar. Waarom?

Misstap

Bijna, echt bijna, had Stefano het avontuur zonder kleerscheuren overleefd, maar hij ging tijdens zijn dreamdate met verleidster Zwanetta op de laatste dag toch de mist in. Tijdens het laatste kampvuur kreeg Stefano van de presentatoren de kans om zijn vriendin Gelina te vertellen over zijn seksavontuurtje, maar hij bleef meerdere malen hardnekkig ontkennen wat er was gebeurd. Zelfs na duidelijke waarschuwingen van Yolanthe en Kaj kwam er niet meer dan een slappe "Alles wat ik daarop te zeggen heb is: ik ben close geweest met Zwanetta, maar ik heb me wel ingehouden" uit. De zoveelste leugen in nog geen twee minuten.

Hij viel keihard door de mand toen bleek dat er geluidsopnames gemaakt waren, die Gelina te horen kreeg. Je zou denken dat je als deelnemer die alle eerdere seizoenen heeft gezien weet dat álles wordt gezien of gehoord door de crew. En tóch bleef hij stug volhouden. Why Stefano, why? Olcay Gulsen vroeg het hem in een aflevering van Temptation Gossip.

Problemen

"Ik schrok er wel van. Ik wist niet dat het er was", zegt hij over de audiofragmenten. "Ik wilde het niet op camera toegeven, wat ik beter wel had kunnen doen omdat er audiofragmenten waren. Ik wilde het persoonlijk met haar bespreken."

Ook vertelt hij dat er voor Temptation al wat relatieproblemen waren. "We hadden weinig seks. Gelina is nogal een preuts meisje. Ik ben wat losser dan dat zij is, en daar moeten we elkaar in proberen te vinden."

Maatje

Hij ontkent niet dat er een klik was met Zwanetta. "Ik zag haar echt als een maatje. We trokken naar elkaar toe. En ik merkte dat het heel fijn was om een gesprek te hebben bijvoorbeeld."

Waarom hij tijdens de dreamdate uiteindelijk niet buiten sliep, maar in haar bed eindigde? Daar heeft hij, vindt hij zelf, een goede reden voor: "Weet je in Mexico, als je daar in de nacht buiten ligt. Weet je hoe je wordt leeg geprikt door wat dan ook. Dat is sowieso geen optie."

Spijt

Hij laat weten geen relatie meer te hebben met Gelina en ook geen contact met Zwanetta, maar is wél met Gelina gezien. Achteraf gezien heeft hij wel spijt van zijn avontuurtje. "Het was heel stom. Alcohol... ik weet niet wat er gebeurde. Ik klapte gewoon."

Maar ja, de spijt komt altijd later hé, aldus Daniëlle van het vorige seizoen.

Lees ook: Temptation verleidster Danique klapt uit de school over ex-scharrel Stefano

Bron: Shownieuws