Waylon dreigt regels te breken tijdens The Voice

Oei!

Lees ook

Gisteravond vonden de eerste battles plaats tijdens The Voice of Holland. Twee talenten uit hetzelfde team nemen het op tegen elkaar in de ring. Waar de coach normaal gesproken één iemand meeneemt naar de volgende ronde, trok Waylon gisteren zijn eigen plan. Hij brak hiermee (bijna) alle regels.

Meenemen naar de volgende ronde

Coach Waylon vond talenten Patricia en Talita – die het tegen elkaar op moesten nemen – zó goed, dat hij beide dames mee zou nemen naar de volgende ronde als geen van de andere coaches de overgebleven zangeres zou 'stelen'.

Lees ook: Martijn Krabbé reageert op mogelijk vertrek The Voice

Pleurisnummer

De zangeressen kregen de opdracht 'It's all coming back to me now' van Céline Dion te zingen. Waar Waylon het een ware 'tranentrekker' vond, vond Anouk het vooral een tranentrekker van ellende. Hoewel Anouk het lied zelf een 'pleurisnummer' vindt, was ze wel te spreken over de twee talenten.

Break the rules

Waylon stond erop dat beide talenten meegingen naar de volgende ronde. Omdat Anouk vorig jaar twee talenten naar huis stuurde, vond Waylon dat hij dit keer ook de regels mocht breken. "Dan mag ik er twee meenemen, vind ik zelf." Gelukkig hoefde het niet zover te komen. Waylon koos voor Patricia en Talita koos voor Lil' Kleine, die op zijn beurt Talita wilde stelen.

Bron: The Voice of Holland Beeld: YouTube, ANP

Laatste nieuws

Zie ook