slogan

Martijn Krabbé reageert op mogelijk vertrek The Voice

Hillywood is in rep en roer! De grote vraag die al een tijdje door de gangen van de studio's gonst is of John de Mol 'zijn kindje' The Voice zal wegkapen bij RTL en naar SBS zal brengen. Martijn Krabbé denkt er het zijne van.

44 advocaten

Want ook voor hem zal dit eventueel gevolgen kunnen hebben. Nu de big boss van de televisie heeft laten weten met 44 advocaten alles op alles te zetten om The Voice in eigen handen te krijgen, slaat de paniek ineens toe in medialand en is de kans steeds meer aanwezig dat RTL volgend jaar zonder kijkcijferkanon The Voice komt te zitten. 

Lees ook: Anouk moet in The Voice wijken voor Lil' Kleine

Genoeg talent

Martijn doet in ieder geval niet mee aan al het paniekerige gedoe. "Als The Voice naar SBS gaat, is de zender niet opeens een succes, hoor." Mocht het programma wel verkassen naar SBS, dan is er volgens Martijn nog steeds geen man overboord. "Als je het weghaalt bij RTL, ligt RTL niet opeens op z'n gat. Geloof me: ik werk hier nu 25 jaar, onze voorraad talent, creativiteit en slagkracht als het gaat over investeringen, is groot genoeg om dat op te vangen."

Bron: RTL Beeld: ANP