De tassen die je investering meer dan waard zijn, volgens fashion experts

Ook in 2019 zijn deze een hit!

Lees ook

Heb je de afgelopen tijd goed gespaard en wil je jezelf trakteren op een designertas? Zoek dan niet verder. Deze drie tassen zouden statistisch gezien de beste investeringen voor dit jaar zijn.

1. Gucci GG Marmont Belt Bag

Lees ook: Deze gadget kan een fake designertas spotten

Je zag 'm de afgelopen jaren al overal. Tijdens festivals, in de club, maar ook gewoon leuk voor een dagje shoppen met je bff's. En er is goed nieuws: de GUCCI GG Marmont Belt Bag is ook voor dit jaar nog steeds een hele goede aankoop. Volgens fashion experts zal deze tas ook de komende tijd nog wel even zo blijven, waardoor je met een gerust hart je creditcard door de pinautomaat kunt halen.

2. Louis Vuitton Empreinte Pochette Métis

Ook deze tas zagen we het afgelopen jaar bij veel it girls voorbijkomen, en ook het komende jaar zal het nog steeds een hot item zijn. Daarbij hoef je nu niet meer heel Europa door te reizen om er een te bemachtigen. Je kunt tegenwoordig namelijk ook gewoon online shoppen via de officiële site van Louis Vuitton. Al is het stiekem wel leuker om 'm in de winkel aan te schaffen. Het is toch een hele beleving!

3. Hermès Constance

Het is even diep in de buidel tasten, maar dan krijg je er wel iets moois voor terug. Net zoals de Birkin is ook de Constance al jaren favoriet. Geen wonder dat fashion experts de tijdloze tas ook weer als een musthave voor 2019 zien. Prachtig!

Bron: Who What Wear Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook