Ouch! Vrouw vindt lijst met voor- en nadelen die haar crush over haar schreef

Pijnlijk!

Lees ook

Reddit-gebruikster genaamd Morlabo was als een blok gevallen voor een vriend van haar broers. Na een klein duwtje in de rug, besloot ze er helemaal voor te gaan. Tot ze tijdens een feest bij hem thuis stuitte op een opmerkelijke lijst…

Voor- en nadelen

Het briefje dat Morlabo in handen had gekregen, was een lijst met voor- en nadelen. Stuk voor stuk over haar en zeker niet om blij van te worden… De details op het briefje deelde ze via het forum, waar ze anderen om hulp vraagt.

"Ik kan gewoon niet geloven dat iemand zoiets kan schrijven… Moet ik er iets over zeggen tegen hem? Wat moet ik nu doen?"

Lees ook: Man stelt lijstje op van dingen waar zijn vrouw allemaal om moet huilen

De lijst

"Zijn lijst met voordelen was kort: ik ben klein en een vrouw die misschien wel sex zou willen met hem. De lijst met nadelen was veel langer en bevestigde al mijn onzekerheden. Hij lachte mij uit om mijn tanden en mijn stem. Hij noemde me aanhankelijk, kinderachtig en irritant."

"Hij schreef ook dat ik 'helemaal geen plan heb in het leven'. Dat terwijl ik net uit een gewelddadige relatie kom, weer thuis woon en last heb van posttraumatische stress." Om er nog een schepje bovenop te doen maakte de jongen ook een to-do-list met daarbij een korte brainstormsessie over hoe hij een andere vriendin kon scoren. Ouch!

Bron: Nieuwsblad Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook